Judeţul Giurgiu a câştigat confruntarea cu Teleorman de la Digi 24

Judeţul Giurgiu a câştigat confruntarea cu Teleorman de la Digi 24

Vinerea trecută, pe 14 iunie, la postul naţional de televiziune Digi 24 a avut loc confruntarea, în direct, între reprezentanţii judeţului Giurgiu şi cei ai Teleormanului, în cadrul emisiunii “Raport de ţară”, la care a participat şi primarul municipiului, Nicolae Barbu.

În urma unei campanii jurnalistice, reporterii Digi 24 au realizat mai multe materiale, prezentate pe parcursul săptămânii trecute, dar şi în cadrul confruntării transmise din cele două reşedinţe de judeţ. La final, Giurgiu a câștigat detașat, cu 42 de puncte, față de 22, punctajul acumulat de Teleorman.

Emisiunea s-a desfăşurat de la ora 19.30, Cosmin Prelipceanu aflându-se la Alexandria, iar Sanda Nicola la Giurgiu, fiecare economic al României la Barcelona, Noruț Stănișteanu, directorul adjunct al Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale, Dănuţ Ofiţeru, dar şi directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor Giurgiu, Dragoş Stoica.pledând pentru județul pe care îl reprezintă, alături de invitaţii lor. În platoul amenajat în portul Giurgiu, au fost prezenţi alături de primarul Nicolae Barbu, consulul

Din platoul de la Bucureşti, un juriu de specialişti a punctat cele două judeţe, fiind vorba despre Ciprian Ciucu, director de programe la Centrul Român de Politici Europene, sociologul Alfred Bulai și consultantul în management Valentin Ionescu.

La capitolul specific local, Giurgiu a primit un punctaj cumulat de 12 puncte, comparativ cu 9, punctajul Teleormanului, dar şi la catagoria “calitatea vieţii”, judeţul nostru a primit mai multe puncte, 13, comparativ cu 5, acumulate de judeţul Teleorman.

Cu note mari a fost notat judeţul nostru şi la capitolul administrație, infrastructură și mediu de afaceri, Giurgiu cumulând 17 puncte, față de 8, punctajul judeţului Teleorman.

Citiţi materialul complet pe adresa http://www.digi24.ro/stire/RAPORT-DE-TARA-Giurgiu-si-Teleorman-se-confrunta-azi-in-cursa-regionalizarii_110865

Ultima modificare: 17.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea demarează o nouă campanie de dezinsecţie împotriva ţânţarilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.